Algemene Ledenvergadering 2017

  • Castellum Hoge Woerd De Meern Google Maps
    • Castellum Hoge Woerd

Op zaterdag 20 mei 2017 houden wij onze jaarlijkse ALV in Castellum Hoge Woerd te De Meern.

Binnenkort ontvangt u hiervoor via de post de vergaderstukken.
 
Het Castellum Hoge Woerd kunt u vinden aan het Hoge Woerdplein 1, 3454 PB De Meern.
Een routebeschrijving vindt u hieronder.
Het adres van Castellum Hoge Woerd is zo nieuw, dat het nog niet in alle navigatiesystemen staat. In dit geval voert u "Groenedijk 1a De Meern" in.
  
Planning rond de ALV-2017. 
Op 20 mei staan vanaf 13.30 uur koffie en thee voor u klaar in het Castellumcafé.
Om 14:00 uur begint de 239ste Algemene LedenVergadering.  
Na de vergadering is er een rondleiding door het Museum van het Castellum. Erik Graafstal, PUG-lid, zal ons rondleiden.
Wij vragen u zich voor deze rondleiding op te geven, zie hierna.
Na de rondleiding, vanaf ca. 17:00 uur tot uiterlijk 18:00 uur, is er gelegenheid voor een aperitief in het Castellumcafé. 
In dit Castellumcafé staat voor de PUG-leden die zich hiervoor hebben opgegeven om 18.00 uur een uitgebreid Italiaans buffet klaar. 
De avond eindigt om ca. 21.00 uur.
 
Als u deel wilt nemen aan de rondleiding en / of aan het buffet dient u dat hier via onze webpagina op te geven.
Er is voor 50 personen gelegenheid om gebruik te maken van het Italiaanse buffet. Reservering vindt plaats op volgorde van ontvangst van uw betaling. 
Uw deelname voor het buffet is pas definitief als het per persoon verschuldigde bedrag van € 40,00 vóór 8 mei as. is bijgeschreven op rekeningnummer NL49 INGB 0000 0302 75 tnv. PUG-Utrecht.
 
    • Schip De Meern1

Routebeschrijving naar Castellum Hoge Woerd te De Meern. 

Het adres van Castellum Hoge Woerd is Hoge Woerdplein 1, 3454 PB De Meern. Dit adres is echter zo nieuw, dat het nog niet in alle navigatiesystemen staat. Voert u dan Groenedijk 1a De Meern in.
op de fiets
Castellum Hoge Woerd is uitstekend met de fiets te bereiken. Castellum ligt in het hart van Leidsche Rijn en is via verschillende hoofdfietsroutes te bereiken. Bovendien ligt Castellum aan Het Lint, waardoor het vanuit Vleuten snel en comfortabel met de fiets te bereiken is. Er zijn voldoende fietsparkeerplaatsen. Ook hebben we een bandenplakset klaarliggen voor eventuele pechvogels. We hebben nu nog geen fietsenoplaadpunt, maar daar wordt aan gewerkt.
Vanuit Utrecht-centrum/-noordoost/-noordwest:
U fietst vanuit het centrum van Utrecht en de noordelijke wijken via de Vleutenseweg naar Leidsche Rijn (Gele brug). Volg het fietspad Leidsche Rijn in via de Cinemec en fietst vervolgens langs de busbaan Parkwijk (+/- 1,5 km). Volg het fietspad met de bocht mee naar links en u kruist de Groenedijk. Sla rechtsaf op de Groenedijk bij de stoplichten en blijf deze volgen tot Castellum Hoge Woerd. Op het voorplein vindt u aan de rechterkant fietsparkeerplaatsen.
Vanuit Utrecht-zuid:
Vanuit Utrecht-zuid fietst u langs de Dominee Martin Luther Kinglaan het Amsterdam Rijnkanaal over via de Meernbrug. Blijf het fietspad volgen over het dak van de A2-tunnel. Ter hoogte van Hogeweide gaat u linksaf en steekt u bij de stoplichten de Stadsbaan over. Volg het fietspad 400 meter en sla dan rechtsaf de Groenedijk op. Dit fietspad kunt u volgen tot aan Castellum Hoge Woerd. Op het voorplein vindt u aan de rechterkant fietsparkeerplaatsen.
met de auto
Castellum Hoge Woerd is ook met de auto bereikbaar, volgt u hiervoor de bruine borden ‘Castellum’. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem ons gloednieuwe adres (Hoge Woerdplein 1, De Meern) nog niet kan vinden. Gebruikt u in dat geval ons navigatie-adres: Groenedijk 1, De Meern.
Het Castellum ligt in een woonwijk en we willen u vragen daar ook rekening mee te houden. Parkeert u in de aangegeven vakken en let u goed op fietsers en wandelaars. Op de parkeerplaats is plaats voor drie touringcars. De route met de auto kunt u via deze link bepalen. 
openbaar vervoer
Castellum is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Bus 4 en bus 28 stoppen aan de rand van het terrein (haltes ‘De Woerd’ en ‘Tweede Westerparklaan’). Beide bussen stoppen op Bushalte CS Jaarbeursplein van NS station Utrecht-Centraal.Verder stopt bus 28 op 650 meter loopafstand van het Castellum (halte ‘Eerste Westerparklaan’). Deze buslijn komt ook langs NS station Vleuten.
U vindt de actuele vertrek- en aankomsttijden op www.9292.nl, ns-reisplanner en www.u-ov.info.
 
 
    • agenda home PUG 02456

Jaarplanning 2018


24 februari 2018

       Welkomstdag voor genodigden

6 maart 2018

       Voorjaarslezing

26 mei 2018

       Algemene Ledenvergadering

28 september 2018

       Grote Excursie

6 november 2018

       Najaarslezing

            + uitreiking PUG-prijs 2018